life is like riding a bicycle.you won't fall off unless you stop pedalling.

Saturday, April 16, 2011

saya calon SPM 2011 dan saya penolong ketua umum. ;)





rindu sungguh nak menulis. eh,, menaip. di ruang blog. :)
tapi tak ada peluang.
entahlah.
rasa tak tersempat.

terlalu banyak yang perlu dibuat, tapi seolah-olah waktu yang ada tak cukup untuk saya.
tapi itu salah sebenarnya.
kalau saya pandai bahagi masa, tak akan jadi macam ni. heh~

ataupun tempoh berada di hadapan komputer perlu dikurangkan dek banyak lagi yang belum ditelaah,, dan memang dalam kesibukan amat hebat ini, sangat perlu adanya kebijaksanaan mencuri detik detik berharga dalam memenuhi keperluan mental, fizikal, rohani. hee~ :p

seingat saya, belum pernah saya prep pagi sabtu (prep yg paling saya suka) dengan sempurna.
pasti ada sahaja 'sesuatu' yang tersedia, terbentang. menagih tanggungjawab, kerana tugas amanah yang dipikul ini.

tak mengapa, kita juga belajar daripada sekolah kehidupan. pengalaman kan guru terbaik?

hingga itu,, doa kalian saya pohon selalu, moga terus teguh kalbu ini!

semoga saya sukses dalam kedua-dua SPM. [Sijil Pelajaran Malaysia dan Sijil PKU Mantap]
heeeeee,,,,, ;)





p/s : entah kenapa terlintas di fikiran, ini mungkin jadi satu-satunya post dalam tahun ini. entah kenapa? entah!

7 comments:

  1. insya Allah, you can juggle between those two. :)

    ReplyDelete
  2. wah.tajuk entri menarik...akak trus klik sini. guluck dek.masa...mampu dianggap musuh. musuh yg akn trus membuat kita bersaing..dgn masa.

    ReplyDelete
  3. semoga beroleh kecemerlangan dunia dan akhirat ya ukhti..jaga sekolah kita baek2..huhu

    ReplyDelete
  4. >syazwanadzhar, analisiszikri.

    syukran kathir,, em,,ex ku dan tku saya tetap selalu jadi pembakar semangat.kalau kalian boleh buat, saya pun boleh dpt result wow juga kan?insyaAllah~ ;)

    >hatta razian, iqin othman.
    syukran,, aamin,,insyaAllah. always!

    ReplyDelete
  5. xpela hanis....moga ko trus berjaya dlm studies, tugas ko...n hidup ko....

    ReplyDelete
  6. gud luck hanis! semoga Allah permudahkan segala urusan. insyaAllah :)

    ReplyDelete

wanna say sumthin?